Interieur, Meubels

Akoestische panelen

Akoestische panelen

Akoestische panelen absorberen geluid en verbeteren daardoor de akoestiek. Met name het galmen in de ruimte wordt minder en akoestische panelen worden vooral gebruikt om een grote ruimte onder te verdelen in meerdere kleine ruimtes, om zo iedereen een eigen werkplek te geven. Akoestische panelen worden weliswaar als functioneel ervaren, vaak noemen mensen ze saai. En dat is dus niet nodig, want ze kunnen zelfs het interieur verfraaien als je kiest om de panelen te printen of van fotodoek te kiezen.

 

Maak akoestische onderdeel van het geheel

Wandpanelen staan of hangen vrijwel altijd in het gezichtsveld en daarom moeten ze wel van een print worden voorzien wil je ze een vlot karakter en uitstraling geven. Gelukkig zijn er volop designs om iets aan de akoestische panelen te doen en ze echt onderdeel uit te laten maken van het geheel, ze passend te maken bij de rest van het interieur. Je kunt kiezen voor een standaard design, je kunt echter ook voor maatwerk gaan. Door de akoestische panelen een hip uiterlijk te geven, maak je van de nood een deugd.

 

Kies voor unieke opeenvolgende nummering

De akoestische panelen hang je gemakkelijk op en zijn voor relatief weinig geld van een modern design te voorzien. Daardoor worden de akoestische panelen design elementen die elk interieur verfraaien. De panelen verplaats je eenvoudig en ze zijn ook al gemakkelijk mee te nemen, en je kunt ze zowel enkel- als dubbelzijdig laten printen of aan beide kanten van fotodoek laten voorzien. Om het uniek te maken kun je zelfs kiezen voor opvolgende nummering. Zo maak je van elk akoestisch paneel een uniek paneel.

 

Uit de beeldbank of een eigen afbeelding of foto

De mogelijkheden met interieur print zijn toch al indrukwekkend te noemen. Je kunt werken met metershoge en meter lange prints, waarbij je de keuze hebt uit miljoenen afbeeldingen uit de beeldbank. Je kiest echter ook voor een eigen afbeelding of foto, die vervolgens bewerkt worden op de wand aangebracht kunnen worden. Met interieur print of met geprinte akoestische panelen personaliseer je elke ruimte, geef je steeds je eigen touch aan je interieur. Gebruik je prints op kantoor dan kun je alle ruimtes die uitstraling geven die je uit wilt stralen. Sterker nog; elke bezoeker zal meteen zien wat jij met je bedrijf uit wilt stralen. Akoestische panelen hinderlijk en lelijk? Welnee, dat heb je helemaal zelf in eigen hand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *