Beheer, Huizen, Vastgoed

Financieel beheer

Als vastgoedeigenaar kies je voor ontzorging in de vorm van vastgoedbeheer. Dat moet je een heerlijk vrij gevoel geven, dat je weet dat jouw vastgoed op administratief, commercieel, technisch en financieel gebied voor je beheerd wordt. Heb je zelf alle tijd om nieuw vastgoed te ontdekken en te kopen.

Nog langere werkweken voor de vastgoedeigenaar

Financieel beheer zorgt ervoor dat je zelf nog iets van tijd binnen de 24 uur die een dag duurt overhoudt. Want stel je voor dat jij zelf alle financiële zaken rondom de verhuur van je vastgoed voor rekening moet nemen? Dan worden werkweken van vijftig uur werkweken van zeventig uur en vul jij je agenda dus met zaken die niet jouw specialiteit zijn en waarin jij niet uitblinkt. Kies je voor financieel beheer, dan heb je – bij wijze van- geen omkijken naar het financiële deel van de verhuur van je vastgoed.

financieel beheer

Geen zorgen om het innen van de huur

Kies je voor financieel beheer dan weet je dat de huur telkens op de meest soepele wijze geïnd wordt en dat jij niet wakker hoeft te liggen over waarborgsommen. Financieel beheer ontzorgt en maakt dat jij je geen seconde meer druk hoeft te maken over het innen van de huur, het eventueel versturen van aanmaningen en over persoonlijk contact met de huurder. Vastgoedeigenaren vinden het doorgaans niet leuk dat zij steeds gebeld worden door huurders. Ook dat wordt nu overgenomen. De facturatie geef je met financieel beheer uit handen en het verrekenen van de kosten die gemaakt worden voor reparatie en onderhoud. Ook als er een huurverhoging doorgevoerd moet worden, wordt dit door financieel beheer van A tot Z geregeld.

Een must voor de actieve eigenaar van vastgoed

Financieel beheer regelt de energie afrekening en eventueel de kosten voor internet en telefoon. Daarnaast wordt debiteurenbeheer door financieel beheer voor rekening genomen en uiteraard heb jij als eigenaar telkens inzicht en ben je steeds direct op de hoogte, mocht je dat willen. Vaak spreek je periodiek af met financieel beheer, naast de dagelijkse zaken die kort via de telefoon besproken kunnen worden. Tijdens deze bijeenkomsten worden alle facetten van financiële beheer doorgesproken. En dat is toch iets heel anders dan dat je zelf elke dag opnieuw achter de huur aan moet en kosten moet verrekenen. Daar moet je als vastgoedeigenaar niet aan denken. Vastgoedbeheer in de vorm van financieel beheer is simpelweg een must voor de actieve eigenaar van vastgoed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *